Autobedrijf de Graaf

Onze diensten.

Wij hebben een modern uitgerust werkplaats, waar u o.a. terecht kunt voor de volgende diensten:

APK-keuring

Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, wet en milieu? Kies voor een apk-keuring bij Autobedrijf de Graaf. Wij verzorgen de apk-keuring van uw auto vakkundig. Blijkt uit de apk-keuring dat reparatie noodzakelijk is? Dan ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf. Kijk op onze contact pagina om een afspraak te maken.

Het is belangrijk om te weten óf en wanneer uw voertuig APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuigWerkplaats APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. kijk in onderstaand schema wanneer uw auto gekeurd moet worden.

Airco-service

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er een matige of slecht werkende airco.

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht?

Autobedrijf de Graaf zorgt ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Wij beschikken over apparatuur die uw aircosysteem in topconditie houdt.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag over uw aircosysteem?
Bel 0183-304064 en vraag naar onze aircospecialisten Robert en Wim.

Reparatie (alle merken)

Bandenservice

Montage/balanceren wielen

Opslag winter/zomerbanden

Storing/diagnose

Uitlijnen

Autoschade

Schade? Ook bij schade aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. 

Samen met 9 andere bedrijven hebben wij ons eigen schadeherstelbedrijf CSA in Sleeuwijk opgericht.  Ons schadeherstelbedrijf heeft overeenkomsten met meer dan 30 verzekeringsmaatschappijen. Dit heeft voor u als voordeel;

  • snelle afwikkeling
  • gratis vervangende auto
  • en in de meeste gevallen geen eigen risico ( afhankelijk van de polisvoorwaarden)